Past een succesvolle coffeeshop nog wel in onze buurt?

Veel buurtgenoten hebben het onderwerp de laatste jaren keer op keer aangebracht; de overlast van coffeeshop de Dizzy Duck.

Inmiddels is er een aardige klachtenlijst die verder gaat dan alleen de overlast in de directe omgeving / straat. Als de terrassen nog niet open zijn gaan klanten op het plein of lopend door de straten al een sterk ruikend sigaretje opsteken en rijden de klanten vanuit de Trompstraat met een bloedgang de bocht om bij makelaar Anna of trekken op met bloedspoed vanuit een parkeerplek in de Anna Paulownastraat of Bazarstraat.

Inmiddels heeft de directie van de Dizzy Duck al een reeks aan maatregelen getroffen maar die (b)lijken helaas niet voldoende doeltreffend. De vraag is of een (succesvolle) Coffeeshop wel past in onze buurt.

Graag horen we je mening, klacht of oplossing via: rbr@casema.nl

1 thought on “Past een succesvolle coffeeshop nog wel in onze buurt?

  1. HJ

    Winkels moeten zich in aangewezen winkelgebieden vestigen. Dit is om de toestroom van klanten te overzien. Er is geen enkele gemeente die het toelaat een druk bezochte winkel, met veel buitenlandse bezoek, in een rustige woonstraat zoals de Trompstraat laat vestigen.

    De Dizzy Duck is een winkel die goed gebruik maakt van de speciale status dat een coffeeshop heeft. Gemeente en politie zijn volledig kansloos tegen deze ondernemers. En de bewoners zijn de pineut.

    Dag en nacht stank en verkeersoverlast, onveilig sfeer op straat, waardevermindering van vastgoed. Wat kun je tegen deze asociale uitvreters die gewoon ordinaire drugsdealers zijn?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *