Wil jij ook schone lucht in je straat?

Beste buurtbewoner

Maak je je zorgen over de luchtkwaliteit in je straat?

Adem Graag in Den Haag, een groep van inwoners uit Den Haag, zet zich in voor het verbeteren van de luchtkwaliteit in Den Haag.

Adem Graag in Den Haag heeft in het verleden verschillende activiteiten georganiseerd om aandacht te vragen voor de luchtkwaliteit in Den Haag, zoals met een fietstocht door het centrum van Den Haag, een ramenlapactie in vervuilde straten en met het uitvoeren van luchtkwaliteitsmetingen voor de Gezonde Lucht campagne van Milieudefensie.

De komende tijd zal Adem Graag in Den Haag zich inzetten voor het beïnvloeden van beleid door het uitvoeren van politieke druk richting de gemeenteraadsverkiezingen van 2018.

Adem Graag in Den Haag kan hulp vanuit verschillende hoeken gebruiken. Bijvoorbeeld door je in te laten schrijven in hun e-mailbestand voor het ontvangen van updates, door als vrijwilliger te ondersteunen bij acties of door lid te worden van de kerngroep.

Zou je graag updates willen ontvangen van deze lokale groep? Stuur dan een e-mail naar Fred Vorstman (f.vorstman@kpnplanet.nl).

Hartelijke groet,
Marjolijn Rijskamp
Milieudefensie
Team Mobiliteit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *