Zeeheldenfestival van 29 juni t/m zondag 3 juli; GEKKIGHEID

zeehelden

Het Zeeheldenfestival vindt dit jaar plaats van woensdag 29 juni t/m zondag 3 juli. Het is alweer de 36e editie. Wat ooit begon als protestmanifestatie met wat live-muziek is uitgegroeid tot het grootste buurtfeestje van Den Haag. En daar is de organisatie trots op!

Gewoon vijf dagen gekkigheid! Toegang is gratis.

Vijf dagen lang staat het Prins Hendrikplein in het Zeeheldenkwartier bol van muziek, dans, straattheater en kinderactiviteiten. De programmering is heel erg breed, er is voor ieder wat wils. Met het Zeeheldenfestival vieren we dat we met zijn allen in een mooie wijk in een mooie stad wonen. Gezellig een drankje en een hapje doen met vrienden, buren, collega’s en alle andere bezoekers, luisteren naar muziek, kijken naar optredens, (hopelijk) genieten van de zomerzon.

Bekijk hier het programma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *