UITNODIGING: bewonersbijeenkomst 5 oktober

UITNODIGING: bewonersbijeenkomst 5 oktober a.s. om 20.00 uur met veel nieuws over de Kortenaer (schade vergoeding), Fijnstof, Verkeer, Horeca overlast, Parkeren, Handhaving etc.

KOMT ALLEN, zeker als je overlast of schade hebt ondervonden van de werkzaamheden aan de Kortenaer en je meer kans wil maken deze schade vergoed te krijgen of als je het terecht vindt om een compensatie voor bijvoorbeeld geluidsoverlast of stofoverlast te ontvangen.

 • Koffie en thee is gratis.
 • Neem je zelf een biertje/ wijnte/ chipje/ nootje mee?

Wel even reserveren!!
Geef even door i.v.m. het aantal stoelen wat we moeten huren of je komt en met hoeveel, via rondomanna@gmail.com , s.v.p. met je naam en ev telefoonnummer (i.v.m. wijzigingen) en je ev. vragen (vraag s.v.p. ook even je buren links en rechts, mocht deze circulaire nog niet bekend zijn).

 • We hebben beperkt plek dus alleen aanmeldingen via rondomanna@gmail.com krijgen een plek. Na aanmelding ontvang je een bevestiging mail met details. Wees dus snel!

Programma
Per onderdeel volgt een korte inleiding, brainstorm en een discussie met vragen en antwoorden

 1. Opening (20.00 uur)
  • Korte toelichting doel RondomAnna, bestuur, relatie gemeente, organisatie etc.
 2. Kortenaer
  • We hebben aan de bouwer gevraagd om een schade te gaan uitkeren aan iedereen die last heeft gehad van stof, geluid (bijv: niet kunnen werken), parkeerschade van vrachtwagens en scheuren in huis. Wat is nu de laatste situatie? Wat is onze aanpak en wat kunnen we verwachten? Wat is de rol van de gemeente hierin?
 3. Horeca overlast
  • Wat is er sinds de laatste bijeenkomst gebeurd t.a.v. de horeca overlast? Wat heeft de gemeente precies gedaan? Wat doet de nieuwe wijkagent? Wie heeft nu last? Is er iets verbeterd? Wat doen de horeca ondernemers zelf?
 4. Parkeren en doorstroom
  • Wat is nu de situatie? Wat is er uit de metingen gekomen? Hoe staat de gemeente er nu in? Wat zijn er nog voor verbetermogelijkheden?
 5. Fijnstof
  • Wat zegt milieudefensie over onze situatie? En de gemeente? Wat kunnen we nog doen?
 6. (Gemeente)Raad
  • Met welke onderwerpen zijn we in de raad gekomen, wat is het effect en wat staat er nog in de planning. Hoe gaan de gemeentecontacten nu Marja Bolier is gestopt?
 7. Rondvraag en volgende bijeenkomst
 8. Borrel (21.30 uur)

borrel

 

 

1 thought on “UITNODIGING: bewonersbijeenkomst 5 oktober

 1. Pingback: Uitnodiging aan alle omwonenden van de Kortenaerkade nr. 1 om op 7 oktober klachten/schade in kaart te brengen | Rondom Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *