Wil je ook gezonde lucht in je buurt?

Ingekomen stuk van Milieudefensie

Beste bewoners van Den Haag,

Zondag 12 juli 2015 is Milieudefensie met een kraam van 09.00 uur tot 16.00 uur aanwezig op de Dag van de Roos in het Westbroekpark in Den Haag om het verhaal over luchtvervuiling te delen met bezoekers en hen te vragen om de petitite voor gezonde lucht te ondertekenen.
Zowel commerciële bedrijven als ideële organisaties, allen min of meer gericht op de natuur, maken daar voor het zoveelste jaar hun opwachting.

De kraam wordt gecoordineerd door Fred Vorstman, die vrijwillig de campagne Samen voor Gezonde lucht in Den Haag coordineert.

Het zou heel fijn zijn als jij dan ook een dagdeel/een aantal uur aanwezig kan zijn en aan zoveel mogelijk bezoekers vraagt om de petitie aan de leden van de Tweede Kamer te ondertekenen. Daarin roepen Milieudefensie en ondertekenaars de Tweede Kamer op om de luchtvervuiling krachtiger aan te pakken en te zorgen voor gezonde lucht in heel Nederland. Om die petitie op de agenda van de Tweede Kamer te krijgen zijn minimaal 40.000 handtekeningen nodig; op dit moment hebben ca 37.000 bezorgde Nederlanders de petitie getekend!

Doe je mee?  Geef je dan op bij Fred Vorsteman. Wil je Fred in je reactie ook laten weten welke tijd jou het best uitkomt? Vooral in de ochtend kunnen we nog wat helpende handen gebruiken.

Wat: Gezonde lucht kraam
Waar: Westbroekpark Den Haag
Wanneer: zondag 12 juli, van 9-16 uur
Meer informatie/ opgeven:  fred.vorstman@milieudefensie.nl

Met hartelijke groet,

Anne Reijnders en
Fred Vorstman ( tel. 070 – 3453992)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *