Zeehelden festival was nog weer beter dit jaar!

zeehelden festival

Het Zeeheldenfestival vondt dit jaar plaats van 1 t/m 5 juli. En dat was een jubileum, want het was alweer de 35e editie!! Wat ooit begon als protestmanifestatie met wat live-muzikanten is uitgegroeid tot het grootste buurtfeestje van Den Haag. Dit jaar was alles tot in de puntjes geregeld met een perfecte sfeer en veel leuke dingen om te doen. Het zal lastig worden dit volgend jaar te gaan overtreffen!

1 thought on “Zeehelden festival was nog weer beter dit jaar!

 1. Hans

  We kunnen ook een burgerinitiatief nemen.
  Sinds 2014 kan iedere (groep) burger(s) met een voorstel komen. Als het voldoet aan de voorwaarden (zie: http://www.denhaag.nl/home/bewoners/gemeente/gemeenteraad/to/Burgerinitiatief.htm) dan komt het op de agenda van de Gemeenteraad en wordt erover gestemd.

  “Wilt u een plek in uw buurt waar jongeren elkaar kunnen ontmoeten, een skatebaan of meer groen in uw straat? Of heeft u een idee voor een speeltuin, waar die moet komen en hoeveel dat gaat kosten? Als u een concreet plan heeft, kunt u dat bij de gemeenteraad indienen.

  Met het burgerinitiatief kunt u ook bij de gemeenteraad een verzoek indienen voor een referendum. Als voldoende medestanders uw voorstel ondersteunen, komt uw voorstel op de agenda van de gemeenteraad.”

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *